Escape from Naraka - Official RTX Reveal Trailer

Check out the trailer for a look at the RTX features, including ray-traced reflections and more, for Escape from Naraka, the upcoming first-person survival platformer game with Balinese themes, inspired by local mythologies and legends.

Escape from Naraka launches on July 29, 2021.

Татаж авах

Үзсэн тоо
70,900

Сэтгэгдлүүд

  • It's like an nvidia promotional trailer lol

    JejeJeje5 цагийн өмнө
  • 00:02 ada emot batu🗿

    ranggapriansyahranggapriansyah16 цагийн өмнө
    • Lah iya🗿

      Faisal GamerFaisal Gamer16 цагийн өмнө
  • these game mix between Thailand and Bali, right? because I'm from Indonesia

    Bismo Anugrah YOUN1TBismo Anugrah YOUN1T2 өдрийн өмнө
  • ACI =Aku Cinta Indonesia =I love Indonesian

    Phopy SaryPhopy Sary2 өдрийн өмнө
    • Cinta pada tanah air

      AYtubersAYtubers2 өдрийн өмнө
    • Bagus bosque

      AYtubersAYtubers2 өдрийн өмнө
    • Uuppp

      AYtubersAYtubers2 өдрийн өмнө
    • Up

      AYtubersAYtubers2 өдрийн өмнө
    • Ya

      AYtubersAYtubers2 өдрийн өмнө
  • Game from 2010

    Calamity Gaming CH WorldwideCalamity Gaming CH Worldwide3 өдрийн өмнө
  • This gameplay would Leafy use as a background

    RevDevRevDev3 өдрийн өмнө
  • Ooooh...textures are really bad.

    Jay Shank 007Jay Shank 0074 өдрийн өмнө
  • Lol took indian gods models and just made a cheap game.. do some research btw

    Gremmer MistekeGremmer Misteke5 өдрийн өмнө
  • The first Indonesian game that supports rtx

    Yusuf Agil MuzainiYusuf Agil Muzaini5 өдрийн өмнө
  • 3-person team who made this 👏👏👏

    Raihan 'illiyyinRaihan 'illiyyin6 өдрийн өмнө
  • First Indonesian games, using Ray Tracing.

    KyuurazKyuuraz6 өдрийн өмнө
  • Looks interesting

    Putra SetyoPutra Setyo7 өдрийн өмнө
  • can any one tell me why is GANESHA idols in the game???There are too many references

    In vIdEo GaMeSIn vIdEo GaMeS7 өдрийн өмнө
  • "RTX ON" is the way all games should look like. When it's off it feels like the devs don't even try to visually enhance their game =(

    Wyona RyderWyona Ryder8 өдрийн өмнө
  • Finaly indian mythical based game ♥

    Nandan Mw3Nandan Mw39 өдрийн өмнө
    • hindu balinese culture

      nabil lukmannabil lukman7 өдрийн өмнө
    • It's Balinese, not Indian.

      NefomemesNefomemes8 өдрийн өмнө
    • This is a game made in Indonesia, taking an ancient story from Bali Btw

      gawr gura overratedgawr gura overrated8 өдрийн өмнө
  • Temple Run RTX ED.

    jrch mgnjrch mgn10 өдрийн өмнө
  • RTX is just not worth the crash in frame rates.

    VeroVero10 өдрийн өмнө
  • It would be impressive IF a chick twerking with those background music! And I'm 🐈

    Retro CatRetro Cat11 өдрийн өмнө
  • A game based on Hindu mythology 😌. Cool

    Anirban GoswamiAnirban Goswami11 өдрийн өмнө
    • @Anirban Goswami it's still balinese bhai. It's developed by an indonesian developer and their concepts are different. Chill out

      ded channelded channel4 өдрийн өмнө
    • @Nefomemes where do you think Balinese traditions came from? Where do you think the concept of naraka came from? Lord Ganesha. Sure it's Balinese. But Balinese traditions are originally hindu traditions.

      Anirban GoswamiAnirban Goswami7 өдрийн өмнө
    • Actually, Balinese. It's not even Hindu.

      NefomemesNefomemes8 өдрийн өмнө
  • Naraka is sundanese for hell

    Teman MainTeman Main11 өдрийн өмнө
  • Agony but local 😁

    Yoppi.tvYoppi.tv11 өдрийн өмнө
  • denial

    Noob SaibotNoob Saibot12 өдрийн өмнө
  • No Thanks

    WarHoaxWarHoax12 өдрийн өмнө
  • RTX ON baby

    SayuSayu12 өдрийн өмнө
  • Looks like a 3D Temple Run to me

    Mani DeepakMani Deepak12 өдрийн өмнө
    • Yeah but you running in hell

      xybzxybzӨдрийн өмнө
  • ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, gamenya juga aslinya ya kayak yang di trailer, nggak banyak yang bisa ditunjukkin, yang ditonjolkan dan menarik dari game ini cuma ornamen khas bali, udah itu doang, gameplaynya hambar, untuk jaman di mana china gamenya udah selevel Black Myth : Wukong dan terus ngembangin game high level lainnya, kita kayak baru mulai

    mobel lejenmobel lejen12 өдрийн өмнө
    • @Ryan Levi iya bayangin aja inet aja dikasih lemot banget

      NandakoinNandakoin7 өдрийн өмнө
    • @Ryan Levi aduh sori banget soal penghasilan developer indonesia bro, gua turut prihatin, bener banget sih, harusnya pemerintah jadi investor terbesar game kita, kalo masyarakatnya meremehkan harusnya pemerintah kasih harapan, dengan budget yang gede dan skill mumpuni pasti bisa bikin game bagus yang membuktikan ke masyarakat dan akhirnya bakal lebih support, emang masalah game kita ini semacem paradoks ayam dan telur, masalahnya jadi muter2 di game yang kurang maksimal karna budget minim terus bikin masyarakat meremehkan, atau masyarakat yang nggak supportif yang bikin industri kita nggak berkembang, bener memang solusinya ada di pemerintah industri game dan animasi kurang didukung pemerintah padahal itu bisa jadi pemasukan negara yang gede, korea, jepang, bahkan china yang dulu ampas gamenya sekarang udah bisa bikin pop culture kayak genshin impact, nggak cuma dari game cuannya, tapi dari game juga bisa dibikin action figure, macam2 merchandise dan mungkin suatu saat bakal ada animenya

      mobel lejenmobel lejen11 өдрийн өмнө
    • @mobel lejen gue nyalahkan pemerintah, teknologi di Indo tidak sebagus di korea, jepang dan cina. Internet cepat buat apa? kata pak mentri. Yah untuk download tutorial, download game engine, transfer teknologi, akses ilmu dll. Pemerintah Korea dan Cina sangat sadar dan suportif terhadap industri gamenya, mereka membangun infrastruktur/fasilitas yg baik untuk memudahkan developer lokal berkembang. developer terbaik Indo lebih milih bekerja untuk studio luar, ada yg di jepang, amerika, eropa dan bahkan gw di cina, karena disini fasilitasnya lebih baik, internet lancar dan gajinya lebih tinggi. Di Indo? gaji tukang bubur lebih tinggi dari pendapatan mayoritas game developer lokal

      Ryan LeviRyan Levi11 өдрийн өмнө
    • @Ryan Levi kalo memang gamenya bagus tapi diremehin di negeri sendiri harusnya bisa sih coba cari pasar di luar, kayak akhir2 ini gua liat game lokal banyak yang ditujukan buat pasar luar, bahkan nggak ada bahasa indonesianya, maksud gua kalo ngelakuin itu dari dulu dengan MMO mungkin sekarang kita bisa bikin pop culture kayak genshin impact, ya sama kayak yang lu bilang bahwa china juga nyari pasar di luar sampe perusahaan2 game mereka gede, iya gua tau nggak segampang bacotan gua tapi poinnya adalah seandainya memang dulu ada developer indonesia bikin MMO yang bagus dan langsung targetin pasar luar mungkin udah dapet banyak cuan buat ngembangin perusahaan, mungkin masalahnya adalah waktu itu belum ada jalan buat nembusin pasar luar? gua ga tau

      mobel lejenmobel lejen11 өдрийн өмнө
    • @mobel lejen sudah pernah dicoba agate, toge dan studio game lainnya, but ttp gagal. Meniru pun tidak semudah itu, pasar Indo dan pasar Cina beda, tidak bisa disamakan. Pasar jepang, pasar amerika, pasar korea semua berbeda. Contoh game Blizzard dari amerika malah lebih terkenal di Korea selatan. Apalagi sikap masyarakat indo yg masih suka pesimis dgn produk sendiri, sudah gk beli yang ada dibully.

      Ryan LeviRyan Levi11 өдрийн өмнө
  • Is it running on quake 3 engine

    Ampadi CRAmpadi CR12 өдрийн өмнө
    • UE4

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
  • Looks like a fun VR game

    NOSfusionNOSfusion12 өдрийн өмнө
  • Gggghhheeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    pacifiedbeaumontepacifiedbeaumonte12 өдрийн өмнө
  • so RTX is just a Gamma correction :)

    dddddd12 өдрийн өмнө
  • mantaplah

    hilihkhintilhilihkhintil12 өдрийн өмнө
  • Crap.

    b.andrewsb.andrews12 өдрийн өмнө
    • nah, your taste of game is crap

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
  • Lord ganesha in naraka is super inaccurate and a insult to all indians..

    Ajay VailayaAjay Vailaya12 өдрийн өмнө
    • "An insult to all Indians" Speak for yourself, rest can speak for themselves.

      Cyberpunk DentonCyberpunk Denton11 өдрийн өмнө
    • make it identical then even more drama

      PattPatt11 өдрийн өмнө
    • Mahadev has an army of ghouls and pretas, so it wouldnt be a stretch that Ganesha would put the protagonist in hell and test his courage for some reason.. Gods always test Humans for some higher purpose..

      NAMELESS HOSTAGENAMELESS HOSTAGE11 өдрийн өмнө
    • Don't judge too soon my friend, the Dev said on their Discord Lord Ganesha is symbolizing hope. The protagonist still has some kindness during his life that will help him to escape from Naraka.

      Ryan LeviRyan Levi12 өдрийн өмнө
    • chill this is just a game

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
  • Naraka is just sanskrit for hell

    Ajay VailayaAjay Vailaya12 өдрийн өмнө
  • so RTX only do make things brighter ?

    Hoang NamHoang Nam12 өдрийн өмнө
    • Yes

      JJ11 өдрийн өмнө
  • Not even RTX can save a game from looking like it was made in 2008 it seems.

    Reeze The VampireReeze The Vampire12 өдрийн өмнө
  • *overproud +62LANDERs noises intensifies 🗿

    U CleamU Cleam12 өдрийн өмнө
    • lmao this guy right here.

      MinoMino10 өдрийн өмнө
    • Malu y

      dexie 13dexie 1312 өдрийн өмнө
  • shut up nerds this looks cool

    Josiah FJosiah F12 өдрийн өмнө
  • It honestly doesn’t look all that impressive

    Kyle ReedKyle Reed12 өдрийн өмнө
    • Same thing your dad said when you were born

      JJ11 өдрийн өмнө
    • Yes

      Dhruv BansalDhruv Bansal11 өдрийн өмнө
    • @Aarushi Saha kaos kaki?

      dexie 13dexie 1312 өдрийн өмнө
    • Yes..not impressive at all

      Kaze TdrKaze Tdr12 өдрийн өмнө
    • @Aarushi Saha Socks

      BennjaminBennjamin12 өдрийн өмнө
  • naraka jahanam.

    eyeboxTV Inc.eyeboxTV Inc.12 өдрийн өмнө
  • Why??

    Achuta UppuAchuta Uppu12 өдрийн өмнө
  • DLSS and raytracing are just gimmicks so that Nvidia can sell more of their overpriced RTX cards.

    融Rui融Rui12 өдрийн өмнө
    • True. The image improvement ray tracing brings is perceptional and the GPU hit you take it s nowhere near worth it

      digitus primedigitus prime3 өдрийн өмнө
  • Surely you could just turn up the brightness on your screen and get the extra 60fps rtx tanks off your gpu

    Holmes 252Holmes 25212 өдрийн өмнө
    • Lol.. no..

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
  • looks bad tbh

    BrokeishBrokeish12 өдрийн өмнө
  • These kinds of games could use more animations and physics. That is much more impressive than ray tracing. The visuals still look fake, stiff and lifeless.

    KyreemKyreem13 өдрийн өмнө
    • this is Indie, not AAA.

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
  • This game looks like it's only selling point would be RTX.. but even with that it looks like a game from 2010.

    abroxabrox13 өдрийн өмнө
    • more like 2004

      thanos syrothanos syro4 өдрийн өмнө
    • @RynDaMan the gameplay is bad aswell, I'm from the same country as the dev and this just not it

      TGG EXTRATGG EXTRA11 өдрийн өмнө
    • @InUtero well you are blind

      Michael JoshuaMichael Joshua12 өдрийн өмнө
    • its indie game dude, nobody talk about graphics for indie game

      RynDaManRynDaMan12 өдрийн өмнө
    • Exactly. This is literally just like adding RTX to an old DOOM clone

      Mindless DonutMindless Donut12 өдрийн өмнө
  • Oooooooo now this I’m fascinated by

    Llew TreeLlew Tree13 өдрийн өмнө
  • They should make a Last of Us type game called Escape From North Korea. Would make for a nice stealth action game as you make your way from northern North Korea to South Korea. Could be a nice history lesson too.

    EFIL WVEFIL WV13 өдрийн өмнө
    • Interesting

      stealthystealthy12 өдрийн өмнө
    • genius

      DazBonesDazBones12 өдрийн өмнө
  • those fingers make me puke

    Mehdi NasrMehdi Nasr13 өдрийн өмнө
  • Finally *Indonesian* Games Developer

    KK IOKK IO13 өдрийн өмнө
    • Temple run 3D + RTX 😂🤣

      Arnold SchwazanazeggerArnold Schwazanazegger11 өдрийн өмнө
    • biasa aja gamenya buat di jaman sekarang, kurang lebih ya kayak yang di trailer ini, emang nggak banyak yang bisa ditunjukin, ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, jujur

      mobel lejenmobel lejen12 өдрийн өмнө
    • iye iye..

      嵩山国сесарев嵩山国сесарев12 өдрийн өмнө
    • iyatah

      nabil lukmannabil lukman12 өдрийн өмнө
  • Dude should take a tip from Asura, that guy escaped Naraka like, 3 times

    TheSamirEzzTheSamirEzz13 өдрийн өмнө
    • I'm so glad someone mentioned asura

      drAgonicbroskidrAgonicbroski12 өдрийн өмнө
  • Dog poop

    Mr GreenMr Green13 өдрийн өмнө
  • Escape from mediocrity

    conkerlive101conkerlive10113 өдрийн өмнө
  • Tarkov still has better graphics than this with no ray tracing

    Travis ButlerTravis Butler13 өдрийн өмнө
    • keep comparing games like your dad comparing you & your siblings achievement in life.

      MinoMino10 өдрийн өмнө
    • Its different game

      ZZ12 өдрийн өмнө
    • And what does that have to do with how much you enjoy playing the game?

      Emperor Gao ZuEmperor Gao Zu13 өдрийн өмнө
  • Naraka or neraka in my language means hell

    Adnan Abdul RahimAdnan Abdul Rahim13 өдрийн өмнө
    • @dexie 13 gw ngasih tau aja 😂 itu dari google

      nabil lukmannabil lukman11 өдрийн өмнө
    • @nabil lukman napa malah ngiklan-.-

      dexie 13dexie 1312 өдрийн өмнө
    • Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!

      nabil lukmannabil lukman12 өдрийн өмнө
    • Bhai neraka kaun sa word hai yaha 🤣 narak hi hota h

      Sumit KumarSumit Kumar13 өдрийн өмнө
  • Escape from hell..

    M.K. SyazwanM.K. Syazwan13 өдрийн өмнө
  • Meh

    Silent HillersSilent Hillers13 өдрийн өмнө
  • is this temple run 3?

    Alejandro CárdenasAlejandro Cárdenas13 өдрийн өмнө
  • Temple Run with Ray Tracing cool

    DEAD. GLITCHDEAD. GLITCH13 өдрийн өмнө
  • This should be what happened in those years Asura was sent to Naraka, other than just climbing a tower.

    Juan SantanaJuan Santana13 өдрийн өмнө
  • naraka : neraka?

    nabil lukmannabil lukman13 өдрийн өмнө
    • Yes

      Yusuf Agil MuzainiYusuf Agil Muzaini5 өдрийн өмнө
    • Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!

      nabil lukmannabil lukman12 өдрийн өмнө
    • benar

      Nizar SulthonNizar Sulthon13 өдрийн өмнө
    • @Aravindsrihari B V we have same word..

      M.K. SyazwanM.K. Syazwan13 өдрийн өмнө
    • Naraka means hell

      Aravindsrihari B VAravindsrihari B V13 өдрийн өмнө
  • L.O.G Lots Of Ganeshas

    Sayak MajumderSayak Majumder13 өдрийн өмнө
  • Why does rtx off looks better imo

    SahibSahib13 өдрийн өмнө
    • Because that's your opinion

      OG IDEOLOGYOG IDEOLOGY13 өдрийн өмнө
  • Temple run ray tracing

    Elibbb1111Elibbb111113 өдрийн өмнө
  • Tarkov…Escape from Tarkov…

    Yan IsakovichYan Isakovich13 өдрийн өмнө
    • It different

      ZZ12 өдрийн өмнө
    • ?

      DeSPoTNemanjaSDeSPoTNemanjaS13 өдрийн өмнө
  • wow, Balinese Culture in the Game.

    GussesaGussesa13 өдрийн өмнө
    • @Muhamad Rezvan Putra Pratama emang bedanya apa Hindu indo sama india

      ZZ6 өдрийн өмнө
    • @Zhanhu_Main24 Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no it's different at all

      mobel lejenmobel lejen9 өдрийн өмнө
    • @Muhamad Rezvan Putra Pratama kurang jauh dia mainnya

      mobel lejenmobel lejen9 өдрийн өмнө
    • @mobel lejen awokawok ada aja orang luar nyamain hindu nya indo sama india

      Muhamad Rezvan Putra PratamaMuhamad Rezvan Putra Pratama9 өдрийн өмнө
    • Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no its different at all

      mobel lejenmobel lejen12 өдрийн өмнө
  • Was really hoping for an escape from Tarkov competitor but this looks like it could be fun anyways

    Gary HamiltonGary Hamilton13 өдрийн өмнө
  • Nice

    Nikhil StephenNikhil Stephen13 өдрийн өмнө
  • Is this game based on Hindu mythology?

    XploderXXploderX13 өдрийн өмнө
    • @mobel lejen betul basa arab nya neraka bukan naraka tapi kalo yang masih nyambung atau ada hubunganya ama kata atau refrensi neraka dalam perkaatan arab mah klogaslh dari kata -naar tapi kalo naraka iya basa sansakerta. naar artinya api klogslh kalo salah koreksi 🙏

      nabil lukmannabil lukman11 өдрийн өмнө
    • @TyMioZun ciplak nenek kau, apaan ciplak? ga jelas

      mobel lejenmobel lejen12 өдрийн өмнө
    • @mobel lejen diam la babi dahlah negara ciplak

      TyMioZunTyMioZun12 өдрийн өмнө
    • @TyMioZun goblok, itu bukan bahasa arab, naraka itu bahasa sansekerta, di indonesia diserap jadi neraka makanya lu kira itu bahasa arab, nggak usah sok tau pake bahasa inggris, ujung2nya ngomong wrong info, lu yang wrong, malu2in

      mobel lejenmobel lejen12 өдрийн өмнө
    • @TyMioZun nah lmao its aight man

      Aamir AdamAamir Adam12 өдрийн өмнө
  • nice

    Yellow ГусьYellow Гусь13 өдрийн өмнө